top of page

Ge bloggen en vacker design

Wix Blog har allt du behöver för att skapa estetiskt tilltalande inlägg som verkligen fångar läsarnas uppmärksamhet. Ta en titt på alla våra designfunktioner.


Välj bland flera snygga layouter


I ditt bloggflöde ingår många responsiva layouter som du kan välja bland. Från bloggflödets inställningar i Redigeraren kan du välja den layout som passar dig bäst. Den redaktionella layouten underlättar för läsare att snabbt hitta inlägg som intresserar dem. Annars kan du satsa på en sida-vid-sida-layout som låter läsarna scrolla och se dina inlägg ett för ett. När du valt en layout kan du ändra inställningarna för att anpassa den precis hur du vill.


Från inställningarna kan du också välja annat att visa i ditt bloggflöde, som bloggmeny, skribentnamn, gilla-markeringar, visningar och mycket mer.


Anpassa din inläggssida


Gå till inläggssidan i Redigeraren för att anpassa inställningarna för dina inlägg. Ändringar du gör här kommer ändra layout och design för alla dina inlägg på samma gång.


Håll läsarnas engagemang uppe genom att låta dem skriva kommentarer och dela dina inlägg i sociala medier. Du kan också visa taggar och liknande inlägg längst ned i dina inlägg för att hjälpa läsarna upptäcka fler inlägg och fortsätta läsa.



5 views
bottom of page